POP!ULATION / POP CHOIR - Mandage kl. 18.30 - 20.30 / Mondays at 18.30 - 20.30
Pop up dine mandage. Fyraftens sang med pop, soul, blues, hiphop og r’n’b. POP!ULATION er et nyt flerstemmigt kor, der hurtigt få sangene til at lyde godt, fuld af energi og engagement.

Vi har fokus på udtryk og det musikalske og du får samtidig kompetent undervisning i sang, og vi arbejder på en sund sangteknik og du udvikler dig musikalsk, samtidig med at du har det sjovt.

Du er selv med til at udvælge repertoiret i moderne popmusik eller klassiskere, vi synger måske noget med Beyoncé, Jusitn Bieber, Justin Timberlake, Chet Faker, Rag’n’Bone man, Hozier eller Stevie Wonder, det finder vi ud af sammen. Der er ingen adgangsbegrænsninger for at deltage, alle er velkomne.

Korleder er Josh Herring.

Pop up your Mondays. Join us after work every Monday with Pop, Soul, Blues, Hip-hop and R’n’b. POP! ULATION is a new multi-voice choir that quickly makes the songs sound good, full of energy and commitment.

We focus on expression and musicality, and we are teaching you in singing, at the same time you have fun.

We will do the selection of the repertoire in modern pop music or classics together, we may sing something from Beyoncé, Justin Bieber, Justin Timberlake, Chet Faker, Rag’n’Bone man, Hozier or Stevie Wonder, we find out. There are no restrictions to join the Choir, all are welcome.

Pop up on Mondays – best day of the week!

Josh Herring leads Population.

PRISER – FORRÅRS SÆSON 2022 / PRICES - SPRING SEASON 2022

Prices in Spring season 2022: kr. 1.090,-

– or kr. 999,- for unemployed/ pensioners/early retirement/students. Discount prices are only valid for persons living in Copenhagen municipality after presenting documentation. Submit us your full cpr. no. as well as a copy of student card or your benefit allowance.

Payment: Nordea reg.nr. 5501 – kontonr. 3496 843 788.

Priser i forårs sæsonen 2022: kr. 1.090,-

– eller kr. 999,- for ledige/pensionister/efterlønsmodtagere/studerende og rabatprisen gælder kun for personer der bor på Frederiksberg eller i Københavns Kommune. Dokumentation herfor skal fremsendes som kopi. Fremsend fuldt cpr. nr. samt kopi af studiekort eller din ydelseshjælp.

Indbetaling: Nordea reg.nr. 5501 – kontonr. 3496 843 788.

Sign up via e-mail (click here)

Sted og tidspunkt / Time and place

Start 24th January 2022 – 32 lessons

Start 24. Januar 2022 – 32 lektioner

Øster Farimagsgades Skole, Øster Farimagsgade 40, 2100 København Ø. (Kælderen/The basement)

Mondays at 18.30 – 20.30

Mandage kl. 18.30 – 20.30

You are welcome and remember mask and valid coronapas and to keep your distance.
Du er velkommen og husk mundbind og gyldigt coronapas og at holde afstand.

Tilmelding foregår via e-mail/Sign up via e-mail (click here)
(klik her)