Booking - Lidt i 3

Lidt i 3

Lidt i 3 er en trio der tilbyder underholdning af populære arrangementer på akustiske instrumenter og fortolket af jazz sangerinde i flere stilarter af rytmisk musik. Særligt velegnet til mindre arrangementer, samt til kultur- og ældre sektoren.
Booking til alle ugens dage/aftener foregår via nedenstående formular. Priser i Københavnsområdet fra kr. 4.500,- for 45 min. med et tillæg i provinsen afhængig af km afstande. Booking bør ske min. 14 dage inden et arrangement.
Repertoire: Dansk populærmusik gennem tiden – fra den traditionelle ældre danske sangskat.
Danske julesange – alle dem man kender og som hører højtiden til – blandet med engelsksprogede X-mas songs, de mest kendte og populære ørehængere.
Danske og engelsksprogede sange – i blandede stilarter og standarder.

Lidt i 3 – Hvorfor er lykken så lunefuld

Lidt i 3 – Juletræet med sin pynt


Booking - Modern Vocal Ensemble

Modern Vocal Ensemble

MVE er et internationalt, rytmisk kor af unge, ambitiøse sangere der synger en blanding af moderne klassiske og rytmiske sange. Hovedparten af repertoiret er arrangeret specielt til MVE af Korleder Ania Rybacka. MVE nyder at overraske publikum med kreative og musikalske idéer, der viser energi og passion for sang.
Booking kun aftener og weekends, foregår via nedenstående formular. Priser i Københavnsområdet fra kr. 5.000,- for 45 min. med et tillæg i provinsen afhængig af km afstande. Booking bør ske min. 14 dage inden et arrangement.

MVE – Fact Fiction

MVE – Toxic

MVE – That Lonesome Road

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website