Booking - Lidt i 3

Lidt i 3

Lidt i 3 er en trio der tilbyder rytmisk underholdning. Vi spiller akustisk musik fortolket af jazz sangerinde og har flere forskellige repertoirer velegnet til mindre arrangementer. Der kan vælges mellem nyere populær musik eller musik specielt til ældre sektoren, samt alle sangene til jule højtiden.
Booking til alle ugens dage/aftener foregår via nedenstående formular. Priser i Hovedstadsområdet fra kr. 4.500,- for 45 min. med et tillæg i provinsen afhængig af km afstande. Booking bør ske min. 14 dage inden et arrangement.

Repertoire 1: Nyere engelsksproget akustisk Pop, Rock, Folk, Latin og Jazz
Repertoire 2: Dansk populærmusik gennem tiden – hits fra 1930-1960’erne
Repertoire 3: Danske og internationale julesange – alle dem man kender

Lidt i 3 – Let Her Go

Lidt i 3 – Hvorfor er lykken så lunefuld

Lidt i 3 – Juletræet med sin pynt


Booking - Modern Vocal Ensemble

Modern Vocal Ensemble

MVE er et internationalt, rytmisk kor af unge, ambitiøse sangere der synger en blanding af moderne klassiske og rytmiske sange. Hovedparten af repertoiret er arrangeret specielt til MVE af Korleder Ania Rybacka. MVE nyder at overraske publikum med kreative og musikalske idéer, der viser energi og passion for sang.
Booking kun aftener og weekends, foregår via nedenstående formular. Priser i Københavnsområdet fra kr. 5.000,- for 45 min. med et tillæg i provinsen afhængig af km afstande. Booking bør ske min. 14 dage inden et arrangement.

MVE – Fact Fiction

MVE – Toxic

MVE – That Lonesome Road

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website