SOLIST SANG / SOLOIST SINGERS - BEGINNER LINE / Stemmetræning / voice training / 30 lektioner/lessons.

Beginner Line

Styrkende stemmetræning og fysiske øvelser til hjælp for korsangere. På dette hold bruges mest tid på at synge og lidt mindre på teknik. Elever der gennem sæsonen oplever at have lyst til at synge solosang live, kan blive opgraderet til solo performance status efter en prøve.

Additional vocal training and physical exercises for the help of choir singers. This class use most time on singing and a little less on technique.
Students who throughout the season feel like singing solo live – can be upgraded to solo performance status after a test.

Tilmelding foregår via e-mail (klik her)

Solist Sang / Soloist Singers / Performance Line / 30 lektioner/lessons

Performance Line

Ud over solo sangteknik bliver der arbejdet med forberedelse til solistsang og performance på scenen, hvordan man undgår sceneskræk, samt træning i at synge med mikrofon. Der vil være mulighed for at synge til KORSKOLENS afslutningskoncert efter afsluttet kursus som er forberedt med live generalprøver. Denne linie kræver nogen erfaring med solosang.

In addition to solo vocal technique, we are working with preparation for soloist singing and performance on stage, how to avoid stage fright and training in singing with microphone. There will be an opportunity to sing at KORSKOLENS final concert after course, prepared with live rehearsals too. This line requires some experience with solo singing.

Tilmelding foregår via e-mail (klik her)

PRISER – EFTERÅRSÆSON 2019
30 lektioner over 15 mødegange x 2 lektioner

Bemærk at der ikke gives prøvetimer på solisthold og stemmetræning da du vælger og synger dit eget materiale.

Pris kr. 1485,- for ledige/pensionister/efterlønsmodtagere/studerende og rabatprisen gælder kun for
personer der bor i København og Frederiksberg Kommune. Dokumentation herfor skal medbringes som kopi.

Standardpris kr. 1677,-

Indbetaling: Nordea reg.nr. 5501 – kontonr. 3496 843 788.

Sted og tidspunkt

Stine Steendorph Petersen
Solo hold 1 Tirsdage kl. 17:00 – 19:00 – startdato 3. september.
Vibenshus Skole Sang- og musik, Kertemindegade 10, 2100 København Ø.

Rikke Dedenroth
Solo hold 2 Torsdage kl. 10:00-12:00 – startdato efter aftale.
(DAGHOLD) Thoravej 14, 2. sal, 2400 København NV.

Rikke Dedenroth
Solo hold 3 Torsdage kl. 12:30-14:30 – startdato efter aftale.
(DAGHOLD) Thoravej 14, 2. sal, 2400 København NV.