Ania Rybacka

Ania Rybacka
Biography

Korleder på Modern Vocal Ensamble

Ania Rybacka er korleder og underviser i stilarter som f.eks. Rock, Pop, RnB, Jazz og Country.

Ania Rybacka er en uddannet psykolog, professionel sanger, sangskriver og sanglærer med diplom fra Syddansk Musikkonservatorium, og fra Henryk Majewski Jazz College og University of Social Sciences og Humanities. Hun har også erfaring med arrangement og komposition, samt at lede kor og vokalensembler.

Som udøvende sanger har hun de bedste kvaliteter, hun blevet tildelt mange udmærkelser i internationale konkurrencer, for eksempel Lady Summertime i Kajaani – Finland (2009), International Jazz Krokus Festival i Jelenia Góra og Bautzen – Polen og Tyskland (2008) eller Nardis Jazz Vocal Competition i Istanbul – Tyrkiet (2009).

I undervisningspraksis nærmer hun sig sine elever fra et bredt perspektiv, ved hjælp af sin uddannelse i psykologi, rytmisk og klassisk musik og performance. Hun tilbyder støtte i sangteknik, sang fortolkning og præsentation, performance, improvisation og sangskrivning.

“Sang bør være ubesværet, naturlig og behagelig. Det er den største glæde i livet og jeg er glad for at dele denne glæde med andre ”